@tinsaynes

@tinsaynes (Tina Sayed Nestius)

Jag har älskat sociala medier sedan jag först upptäckte bloggen, någon gång under sena 90-talet. Sedan dess har jag delat med mig av privata stunder på Facebook, gnabbats och nätverkat på Twitter, lagt upp bilder på otaliga maträtter på Instagram, blivit borgmästare på Foursquare, revinat kortfilmer på Vine, gjort Stories på Snapchat, pinnat inredningsbilder på Pinterest och utforskat ett stort antal andra kanaler. Men jag har även förstått sociala mediers storhet för företag – här finns möjligheten att komma så nära din målgrupp du någonsin kan utan att fysiskt befinna dig i deras vardagsrum.

Därför bytte jag bana – från journalist till kommunikationskonsult med inriktning på sociala medier. Mina erfarenheter som journalist är oerhört välanvända i mitt nuvarande arbete. Som reporter lärde jag mig paketera en nyhet eller en artikel utifrån målgruppen, det vill säga läsaren. Som nyhetschef lärde jag mig att planera och strukturera för att skapa tid åt kreativitet. Som chefredaktör lärde jag mig att tänka strategiskt och skapa mätbara mål så att alla inblandade kunde få kvitto på om vi hade lyckats eller om vi hade en bit kvar.

Nu vill jag överföra min kunskap till dig, och det kan jag göra på ett antal olika sätt. Genom att du bokar en utbildning eller ett seminarium, köper min bok eller beställer en #digitalstrategi, för att nämna några exempel. Och vill du veta mer om hur det är att jobba med mig kan du läsa några av mina kunders omdömen.

 

Tina Sayed Nestius och #BliDigitaltSmart i pressen

”Så blir du digitalt smartare” Inslag i Vardagspuls, TV4, 20151201

”Så blir du ett proffs på sociala medier” Tina Sayed Nestius i Nyhetsmorgon, TV4, 20160108