#kundomdömen

”Tina Sayed Nestius har haft uppdraget som Social Media Manager för Daisy Beauty och daisybeauty.com sedan augusti 2014. Självständigt sköter hon information, underhållning och tävlingar på Facebook, Twitter och Instagram. Hon är driven, engagerad, pålitlig och noggrann. Det är ett stort plus att hon har en journalistisk bakgrund och kan nyhetsvärdering och vinklingar. Dessutom är hon fantastiskt rolig och smart. Hon har varit en av Daisy Beautys mest lyckade rekryteringar; vi dunkar oss själva i ryggen varje dag.”

Kicki Norman

Chefredaktör, Daisy Beauty

”Tina Sayed Nestius hjälper oss dels strategiskt med vår digitala närvaro och samtidigt praktiskt med att sjösätta vår strategi för sociala medier, projektleda omgörningen av våra sajter samt med att genomföra ett antal andra aktiviteter.

Hon rör sig på olika nivåer och ser till att få saker att hända. Samarbetet fortlöper enkelt och effektivt och vi är otroligt nöjda med resultatet.”

Roger Hademalm

VD, i.o.h organisationsutveckling

”Pensionsmyndigheten har anlitat Tina Sayed Nestius för att ta arbetet med vår pensionsblogg ett snäpp vidare när det gäller att skapa intresse och engagemang hos våra prioriterade målgrupper. Det vi särskilt uppskattat i samarbetet med Tina är att hon har hjälpt oss att sätta fingret på problemområden och är en kunnig och inspirerande diskussionspartner när det gäller att hitta sätt att vässa sitt formspråk i sociala medier.”

Monica Petersson

Pensionsexpert, Pensionsmyndigheten