Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tina/domains/blidigitaltsmart.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
#backup | #BliDigitaltSmart

#backup

Skaffa en #backup och bollplank i sociala medier. Jag kan fungera som ditt kontinuerliga stöd i det operativa arbetet med sociala medier.
Välj mellan dessa tre varianter:

#långtidsbackup

Tillsammans avsätter vi tid med jämna mellanrum för att gå igenom och utvärdera den senaste perioden, och planera för nästa period. Jag agerar bollplank och kommer både med idéer till nytt innehåll och förslag på förbättringar. På så sätt effektiviserar du ditt arbete med sociala medier.
Minsta tid: 6 månader.
Pris: från 2000 SEK/månad

#akutbackup

Ibland uppstår det kriser eller intensivare perioder där ni behöver akut hjälp eller till och med ett kortare inhopp för att använda mig som bollplank i sociala medier, eller rentav som praktisk hjälp. För det mesta går allt att lösa, även med kort varsel.
Pris: från 1500 SEK/timme.

#praktiskbackup

Överlåt dina sociala medierkonton till mig. Jag uppdaterar regelbundet enligt ett överenskommet schema och innehållsplan, och vid behov skapar jag eget innehåll/content. Jag hjälper dig bli bättre på sociala medier!
Pris: enligt överenskommelse. 
Prövoperiod på 3 månader ingår alltid, därefter avtal halvårsvis.

 

Alla priser exklusive moms. Resor och eventuellt boende ingår ej.