#anlitamig

och #BliDigitaltSmart! Välj mellan att köpa en #digitalstrategi, boka ett seminarium eller en workshop, eller använd mig som backup i ditt sociala medier-arbete.

#digitalstrategi

#BliDigitaltSmart och skaffa dig en #digitalstrategi! Att ha en strategi för din närvaro i sociala medier är lika viktigt som att ha en affärsplan. Jag kan hjälpa dig med detta! Du berättar för mig hur du jobbar, jag hjälper dig att sätta mål och levererar en strategi. Välj mellan Smart, Jättesmart eller Supersmart – eller be mig skapa en helt utifrån dina egna förutsättningar.

#utbildning

#BliDigitaltSmart och lär dig mer om sociala medier. Boka en utbildning, inspirationsföreläsning eller seminarium till din avdelning, verksamhet eller kickoff – eller beställ en workshop så jobbar vi tillsammans för att förbättra och effektivisera ditt företags närvaro i sociala medier.

#backup

#BliDigitaltSmart och skaffa en backup – antingen ett långsiktigt, kontinuerligt stöd och bollplank i ditt operativa arbete med sociala medier, kortare inhopp med praktisk hjälp, eller så lämnar du över dina sociala medier helt och hållet till mig så sköter jag innehåll, uppdatering och analys.

#revision

#BliDigitaltSmart och låt mig göra en revision av dina sociala medier-kanaler. Jag ger dig konkreta tips och råd utifrån dina förutsättningar och ser till att du säljer mer och når fler via dina sociala medier. Från 3000 SEK plus moms.